Klubben med det gröna hjärtat
U15

Seger mot Sandviken overtime
2023-11-12 18:06

Alfta/Bollnäs gjorde första målet och tog ledningen 3.43 in i första perioden. Alfta/Bollnäs förde matchen men hade svårt att göra mål, och vann den totala skottstatistiken med 51-22.  Sandviken var sedan i ledning med 4-1 och inför tredje perioden låg Alfta/Bollnäs under med 4-2.

Alfta/Bollnäs tog timeout när det var ca 3 minuter kvar av matchen och kvitterade sedan till 4-3 efter tagit ut målvakten och därmed spel sex mot fem. Efter 4-3 målet tog Alfta/Bollnäs in målvakten igen  då Sandviken tar time out. När det är 8 sekunder kvar av matchen så kvitterar Alfta/Bollnäs till 4-4  då i spel sex mot fyra.
Vid förlängning och spel tre mot tre  lyckas Alfta/Bollnäs avgöra genom att göra 4-5.

2023-04-30 10:46