SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Ishockeyförening
Klubben med det gröna hjärtat

Träningsmatcher.
2024-07-08 03:14
A-laget har spikat 4 träningsmatcher, det blir dubbelmöten med Orsa och Lindefallet.
Tider för matcherna meddelas senare.
Eventuellt kan det tillkomma någon match.
PAAAANG!
2024-07-05 19:50
Som vi tidigare meddelade har vi en riktig bomb att släppa. Det har varit tyst en stund gällande A-truppen men det har jobbats febrilt i bakgrunden och nu kan vi äntligen meddela att målvakten Andreas Bosson har skrivit på för Alfta till kommande säsong.
Andreas som har Alfta som moderklubb flyttade till Hudiksvall i tidig ålder och tillbringade sin juniortid i deras organisation. Andreas tog sedan klivet upp i Hudiksvalls A-lag och utvecklades till en toppmålvakt i div 1. Den senaste säsongen tillbringade Andreas i Forshagas organisation.
Andreas statistik talar för sig själv, med över 120 matcher i div 1 och en räddningsprocent på 91,3% så vet vi att det är en målvakt av oerhört hög nivå. Så sent som den senaste säsongen var Andreas även utlånad till den allsvenska toppklubben AIK.
Det är inget tvivel om att vi får in div2 absolut bästa målvakt som kommer göra skillnad under kommande säsong. Andreas har alltid haft ett väldigt grön svart hjärta och att en spelare av Andreas kaliber, med rötterna i den gröna tröjan, vill komma tillbaka och representera moderklubben är något som vi som förening både är glad och väldigt stolt över.
Andreas är bosatt i Hudiksvall och vi har förhoppningar om att knyta till oss ytterligare spelare som kan följa med i bilen…
Vi säger varmt välkommen tillbaka till den gröna tröjan igen, Andreas!
Semestertider
2024-06-28 20:16

Vi går in i semstertider och vi kanske inte är tillgängliga på samma sätt under några veckor. Men vi kommer att uppdatera er om allt som händer i föreningen så gott vi kan och hinner. Vi vill passa på att önska er en skön sommar med massor av härliga dagar och kvällar.

Rapport från årsmötet.
2024-06-23 16:15

Onsdagen 19 juni höll Alfta GIF Ishockeyförening sitt årsmöte, detta hölls i klubblokalen på Forsparken.

Innan mötets öppnande så hölls en parentation för Karl-Erik Blanck, Tord Norlin, Yngve Skoglund, Ola Linngård samt Uno Hellgren.

 

Sedan öppnades mötet av avgående Ordförande Thomas Rotter.

Mötet avhandlade sedvanliga årsmöteshandlingar med rapporter från verksamheten och den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

 

Thomas Rotter och Elisabeth Perjans avtackades med blomster för deras insatser i styrelsen.

 

När en ny styrelse skulle väljas så saknades det en ny ordförandekandidat och det gavs i uppdrag till den nya styrelsen att välja en tf Ordförande vid deras konstituerande av styrelsen.

 

Den nya styrelsen ser ut enligt följande

tf Ordförande Lars-Åke Jonsson

Vice Ordf. Jonny Jonsson

Sekreterare Anette Ericsson

Kassör Andrea Enberg

Ledamöter

Jimmy Vikström

Emma Einarsson (Ny)

Vakant

 

Suppleanter

Olof Nordlund

Magnus Olofsson

 

Revisor

Robin Hellgren

 

Valberedning

Susanne Stens

Vakant

Glad Midsommar!
2024-06-20 16:52
Alfta GIF Hockey önskar alla en riktigt härlig midsommar!
#alftagifhockey #skönagröna #alfta #hockeytvåan #hockeybyn #möjligheternasby #hälsingland
Derby i premiären
2024-06-13 18:50

Precis som förra säsongen så väntas det hälsingederby i seriepremiären i Hockeytvåan, skillnaden är att Alfta har hemmamatch denna säsong.

Nyheter från våra lag
U10, 21/03 17:50 
U9, 11/11 03:18 
U16, 30/04 10:46 
U14, 30/04 10:39