SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Ishockeyförening
Klubben med det gröna hjärtat

Passa på!
2024-04-22 21:57

Mellan den 23/4 - 30/4 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på allt, för dig som handlar två varor eller fler, i butik eller på interport.se. Ett perfekt läge att köpa det ni behöver för vårens alla aktiva dagar.

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj din förening under ”Mina sidor” på intersport.se, då går 3% på allt du handlar hos oss tillbaka till din valda förening utan att din egna bonus påverkas!

Zaga spelar regionsmästerskap.
2024-04-19 09:12
För ett par dagar sedan skrev vi om våra killar som spelar regionsmästerskap i ishockey i Västerås i helgen.
Tjejerna spelar också i Västerås och där har vi en tjej som är uttagen till Gästrikland/Hälsinglands lag Zaga Dagh Edvardsson.
Vi önskar henne och laget lycka till i helgen.
Smids fortsätter
2024-04-18 20:53
Vi fortsätter med positiva nyheter. Efter att ha presenterat några viktiga pjäser i ledarstaben är det idag dags för att presentera en spelare.
Idag kan vi mycket glädjande meddela att backen Oskar Smids har skrivit på för ytterligare en säsong i Alfta. Oskar som anslöt till Alfta under fjolåret i samband med att tränaren "Linkan" skrev på. Oskar och Linkan pendlade från Orsa under hela fjolåret och kommer kampera tillsammans i bilen även under kommande säsong.
Oskar fick en tuff start på fjolårssäsongen då han drabbades av ett benbrott under försäsongen vilket gjorde att han missade ett flertal matcher från början av serien. Oskar är en spelskicklig back som har väldigt fina handleder och kommer vara en viktig pjäs i Alftas backuppsättning under kommande säsong.
Dagens dubbel.
2024-04-17 20:35
Kvällen till ära bjuder vi på två otroligt viktiga förlängningar, våra materialare har meddelat att man kör på en säsong till men dom vill gärna ha minst en till person som kan avlasta dom.
Vi från föreningen är otroligt glada och tacksamma att vi lyckats förlänga med dessa herrar än en gång.
Du som känner att du vill vara med som en del av materialarteamet kan höra av er till föreningen, kontakta oss på kansli@alftagifhockey.com eller om du träffar någon i klubben så kom och tala om ert intresse.
Linkan förlänger.
2024-04-16 16:51
Huvudtränare Lars-Göran "Linkan" Lindkvist förlänger sitt kontrakt med 1 + 1 år.
Det känns otroligt skönt med att vi har det klart så här pass tidigt och nu kan Linkan vara med och forma truppen på ett helt annat sätt än föregående säsong då allt blev klart i sista sekunden.
Vi ser fram mot den nya säsongen tillsammans.
Tack för din tid.
2024-04-15 23:50

Vi tackar Joel Ståhl för de två åren han har varit ass. tränare i vårt A-lag och vi önskar Joel all lycka i din framtida karriär.

Nyheter från våra lag
U10, 21/03 17:50 
U9, 11/11 03:18 
U15, 30/04 10:46 
U14, 30/04 10:39