Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Alfta GIF Ishockeyförening

Bli medlem i Alfta GIF Ishockeyförening
BLI MEDLEM
Vi jobbar mot säsongen 21/22
2021-01-19 09:30
Vi har startat upp arbetet med säsongen 21/22, lagbygget pågår för fullt och vi arbetar med nya partners när det gäller reklam på olika ytor.

Just nu finns det en ledig plats på isen cirkel mot entrén.
Vi har även ett antal platser på sargen där vi nu räknar med att vi får en ny sarg med reklamskydd.
Väggskyltar finns det gott om plats för.
Vi undersöker också möjligheten till att investera nya tröjor på ungdomssidan så där finns det också möjligheten att synas.

Vidare kommer insamlingen till våra "Supporterspelare" att starta upp inom kort och där har vi gott hopp om att vi får återse grabbarna som vi fick se i den gröna dressen i höstas.

Om du har några frågor eller idéer, tveka inte att höra av dig till oss.
Veckans Match
2021-01-18 04:23
 
Veckans Vinnare.
2021-01-18 04:18
Veckans vinnare i "Veckans Match" är Tord Söder och Stina Wedin som vinner varsitt nummer till jokerlotteriets dragning den 30 januari, Tord fick nummer 75 och Stina nummer 66.

18st trogna supporters fanns på plats även denna gång.
Lagbygget i full gång.
2021-01-16 08:25
Lagfoto 20/21
Ja lagbygget inför kommande säsong är i full gång och vi kommer naturligtvis att presentera det här på hemsidan och facebook när vi har något att informera om.
Isen stängs ner i ishallen.
2021-01-15 06:56
Bilden är ifrån Älvkarleby och är ett bra exempel hur man kan göra.
I dag fredag så stängs kylanläggningen av i ishallen och isen tas bort, detta görs för att förbereda den kommande ombyggnationen i ishallen.

Man köper sig tid för  ombyggnationen genom göra det redan nu så att när upphandlingen är klar så är det bara att dundra på så att vi förhoppningsvis har allting klart till det är dags för en eventuell Surströmmingsskiva som följs av uppspolning av isen.

Styrelsen tog beslutet på torsdagskvällen att följa kommunens önskan i detta då all verksamhet ändå är pausad tills vidare och inget seriespel kommer att upptas under denna säsong.

Vi får hoppas att vi får en gynnsam vinter så att vi kan återuppta träningar och lek för våra lag  på de isar som finns runt om i kommunen på sjöar, älvar och även ett par rinkar.

Men föreningen kommer nu att ställa krav på kommunen att den befintliga sargen som idag står i ishallen flyttas ut och ställs i ordning för att kunna ha is där kommande vinter plus att man framöver utvecklar den till en multiarena med ett golv så att man nyttja den sommartid för olika idrotter.
(Se bild från Älvkarleby)

Och gör man nu rätt och riktigt med byte av kylanläggning och ispist så kommer man att halvera energiåtgången så då anser vi att att man ska investera en del av dessa pengar i hela Forsparkens idrottsanläggning då det finns behov av fler ytor för fotbollen också.

Det är ju begränsningarna av ytor som stoppar upp utvecklingen av föreningarna, det är stora kullar i ungdomslagen både i fotboll och ishockey låt oss ta hand om dessa ungdomar på bästa sätt så föreningarna kan växa och utvecklas.  
Inget mer seriespel denna säsong.
2021-01-08 14:27

Inget kvalspel till HockeyEttan från HockeyTvåan. Dock kommer ett negativt kval för HockeyEttan att genomföras då HockeyEttan skall minska sin numerär med sju (7) lag.

  • Inget kvalspel för J20 och J18.
  • Inget kvalspel för DamEttan till SDHL.
  • Allt spel om svenskt mästerskap för U16, J18 och J20 ställs in.

 Med hänsyn till SIF:s styrelsebeslut kommer inget seriespel inom Region Väst att återupptas. Således inget kval till HockeyTvåan.

Från Svenska Ishockeyförbundets sida, liksom distriktsförbunden, avser man att arrangera träningsmatcher under den tid som återstår av säsongen om coronalagstiftningen/berörda myndigheter möjliggör det.


Läs ishockeyförbundets pressmeddelande HÄR

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Division 3, 08/11 02:24 
Division 2, 06/11 11-06 
Division 3, 03/11 02:22 
Division 3, 03/11 00:33 
Division 2, 03/11 11-03 
Division 2, 02/11 03:53